Lenne kedved velünk dolgozni?

Csatlakozz hozzánk

Nézd meg milyen a Trive-nál dolgozni és ha találsz hozzád illő nyitott pozíciót, jelentkezz

Kik vagyunk mi

A Trive Bank Magyarország a hollandiai bejegyzésű – 11 országban jelenlévő – Trive Financial Holding tagja. A Bank tevékenységének fókuszában a magánszemélyeknek nyújtandó, webalapú, teljesen önkiszolgáló, munkaidőn kívül is elérhető, 100%-ban digitális folyamaton keresztül elérhető fedezetlen fogyasztási hitelek állnak.

Trive Financial Holdings

Trive Financial Holdings

Hollandiai székhelyű pénzügyi vállalatcsoport, amely befektetési és hitelezési, valamint banki szolgáltatásokat nyújt a Trive Investment B.V., a Trive Credit B.V., valamint a Trive Bank Hungary Zrt. révén.

Trive Investment B.V.

Trive Investment B.V.

Befektetési szolgáltatásokat nyújt saját platformján keresztül. A 100%-os tulajdonban lévő leányvállalatai pedig az Egyesült Államoktól kezdve Európán, a MENA térségen, Ázsián, Indonézián és Ausztrálián át a világ minden táján jelen vannak.

Trive Credit B.V.

Trive Credit B.V.

Digitális hitelezési szolgáltatásokat nyújt Európában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Digitális hitelezési folyamatát mesterséges intelligencia támogatja. Ügyfélköre olyan magánszemélyekből áll, akiknek rövid és középtávú hitelekre van szükségük, és akik értékelik a szolgáltatás gyorsaságát, átláthatóságát és kényelmét.

Trive Bank Hungary Zrt.

Trive Bank Hungary Zrt.

– melynek Te is tagja lehetsz – a pénzügyi holding első bankja, amely digitális banki szolgáltatásokat nyújt lakossági ügyfelek számára. Büszkeségünk a webalapú, teljesen önkiszolgáló, munkaidőn kívül is elérhető, 100%-ban digitális folyamatunk, ahol az igénylés megkezdésétől a folyósításig szükséges optimális idő 15 perc.

Mi jellemző a munkákra

Ügyfélfókusz

Ügyfélfókusz

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ez azt jelenti, hogy minden döntésünket és munkánk minden percét befolyásolja, hogyan szolgáljuk ki még jobban ügyfeleink igényeit, hiszen ők képezik cégünk fenntarthatóságának egyik bázisát. Mindamellett nagy hangsúlyt fektetünk szervezeti kultúránk folyamatos ápolására és fejlesztésére, hiszen boldog kollégák nélkül nincsenek boldog ügyfelek és bankunk sem lesz fenntartható enélkül hosszú távon. 

Technológia

Technológia

A Trive Bank saját fejlesztésű technológiája képezi termékeink és szolgáltatásaink alapját, és határozza meg belső folyamatainkat. Küldetésünknek tekintjük, hogy az elérhető legmodernebb, az ügyfelek számára legkényelmesebb és leggyorsabb megoldásokat építsük be a folyamatainkba, amelyekkel nem utolsó sorban dolgozni is öröm.

 

Sokféleség

Sokféleség

A Trive csoport nem csak egy egyszerű nemzetközi vállalat izgalmas lehetőségekkel. A Trive-nál egyesülnek a különböző emberek, képességek és ötletek a világ minden tájáról. A sokszínű ötletek és megközelítések ötvözése tesz minket erőssé és versenyképessé, mind a technológiai mind a pénzügyi szektorban.

Hogyan dolgozunk

Inspirálunk

A Trive Banknál a munka kicsi, dinamikus csapatokban zajlik. A nyitottságot és az ötletcserét nemcsak bátorítjuk, hanem meg is éljük. Az együttműködés túlmutat a közvetlen csapaton, mivel a közös célok elérése érdekében több funkciót, esetenként több országot és vezetési szintet fogunk össze.

Újítunk

Amikor egy ötletből digitális banki platformmá válunk, mindig arra törekszünk, hogy olyan merész koncepciókat és technológiákat találjunk és bővítsünk, amelyek eltávolítják az emberek és a bank közötti akadályokat. Ha teret tudunk adni az ötletek fejlődéséhez, akkor folyamatosan újra alkothatjuk a termékeinket, szolgáltatásainkat és önmagunkat.

Nyomot hagyunk

Sikerünk azon a képességen múlik, hogy az egyes kollégák erőfeszítéseit, hatással bíró megoldásokká tudjuk alakítani. Ezt úgy érjük el, hogy az ötletek mögé állunk, bárhonnan, bárkitől származnak is. Azzal, hogy minden nap kihívás elé állítjuk magunkat, hogy tanuljunk és fejlődjünk, olyan környezetet teremtünk, amely az innovációt az egó elé helyezi, és mindenki számára lehetővé teszi, hogy láthatóvá váljon munkájának gyümölcse.

A jövőt építjük

Nálunk a Trive Banknál az ötletek nagyok, a tettek pedig merészek. Mindannyiunk szerepe fontos és nagy hatása van. Ezért keresünk olyan kollégákat, mint Te – olyan embereket, akik szívesen fejlődnek mind személyesen mind szakmailag. Felfedezed, elkezded, kudarcot vallasz, tanulsz, fejlődsz és előre lépsz. Akár termékmenedzserként vagy ügyfélszolgálati szakemberként, akár könyvelőként, akár hiteladminisztrációs szakértőként, szoftvermérnökként, fizetési szolgáltattások szakértőjeként vagy a Trive Bank bármely más területén dolgozol, hozzájárulhatsz a Trive sikertörténetéhez, és saját magad alakíthatod azt.

Mutasd!

0$

Thanks, we will contact you soon

1. Alapadatok megadása

Kérünk rólad néhány információt és közben létrehozzuk a Trive igénylési fiókodat. 
 • - Csak egyszer regisztrálj, ha elakadsz, kérj segítséget, ne használj "csak tesztelem" adatokat
 • - Magyar ékezetekkel írj, és ne használd a böngésződ vissza gombját
 • - Az igénylés akkor lehet sikeres, ha a bankszámlád ugyanazon a néven van, mint amivel regisztráltál, és ami a személyazonosító igazolványodban szerepel
You need to select an item to continue

2. Elektronikus bankszámlakivonat lekérdezése

A Netbankodhoz kapcsolódva megosztod velünk az elmúlt 3 hónap tranzakcióit
 • - Készítsd elő a Netbank belépési adataidat (a bankod fogja kérni)
 • - Egyes bankok IBAN számlaformátumot kérnek, erről a Gyakori kérdésekben találsz információt
 • - Ha több számlád van, azt a folyószámlát válaszd amelyikre a rendszeres jövedelmed érkezik
You need to select an item to continue

3. Termék választás

Kiválasztod a számodra elérhető termékek közül a neked tetszőt
 • - A pénzügyi helyzeted alapján választhatsz a termékek közül
 • - Kiválaszthatod a hónap melyik napján szeretnél törleszteni
 • - A hiteled minden fontos részletét megmutatjuk
You need to select an item to continue

4. Azonosítás és aláírás

Az igazolványaid és az arcod segítségével azonosítod magad és egy egyedi SMS kóddal aláírod a szerződést, mi pedig utaljuk a pénzt
 • - Az azonosítás során a lehető legjobb minőségű fotókat és videókat készítsd
 • - Az élőségi videónál pontosan kövesd a változó feladatot, ne emlékezetből csináld
 • - Ha kell, javítsd az adataidat az igazolványaidban szereplő módon és mindig magyar ékezeteket használj
You need to select an item to continue

Már meg is vagyunk

Minden világos, kezdhetjük!
You need to select an item to continue

Fontos!

Sosem kérjük, hogy a hitelfolyósítás előtt utalj nekünk!

Nem használunk közvetítőket, ügynököket!

Csak a Trive Ügyfélportálodban megadott számlára törlessz!

Ha elbizonytalanodsz, vagy gyanús megkeresést kapsz, hívd az ügyfélszolgálatunkat!

You need to select an item to continue

Trive online hiteligénylés

Örülünk, hogy úgy döntöttél Online hitelt igényelsz nálunk!

4 egyszerű lépésben megmutatjuk, mire számíthatsz az igénylés során.

You need to select an item to continue

Final cost

The final estimated price is :

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Jelenlegi nyitott pozícióink

Most az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat. Ha úgy érzed valamelyik pont rólad szólj, jelentkezz most. Ha nem, nézz vissza később!

BACK OFFICE

Credit admin specialista

Jártas vagy a banki pénzügyi rendszerekben? Nem kérdés hogy a SWIFT nem a céges autód lesz, és a Viber nem csak nyaralási képek küldésére jó? Ha a válasz igen, olvasd el a leírást és jelentkezz!

AUDIT

IT audit manager

Érdekelnek a biztonsági kérdések? Szereted ellenőrizi, hogy minden a terv szerint működik-e és ha nem, akkor szeretsz utánajárni a dolgoknak?  Ha a válasz igen, olvasd el a leírást és jelentkezz!

TERMÉK

Termék manager

Az összes fintech cég applikációja ott van a telefonodon? Tele vagy ötletekkel, hogyan lehetne még jobban csinálni? Ha a válasz igen, olvasd el a leírást és jelentkezz!

© 2024 Trive Bank Hungary Zrt. Minden jog fenntartva.